Novero

Novero

Novero je nova zvezda na tržišču brezžičnih multimedijskih dodatkov. Nastal je leta 2008, kot spin-off Nokie s sedežem v Nemčiji. Po uspešni odcepitvi Nokiienega oddelka za avtomobilsko industrijo je že vpeljani tim strokovnjakov s svojo kreativnostjo in izkušnjami začel razvijati novo premium klaso brezžičnih proizvodov za avtomobilsko industrijo in za končnega potrošnika.

Novero proizvode za končnega potrošnika delimo v štiri segmente: avtobluetooth handsfree, lifestyle bluetooth slušalke, bluetooth modne ogrlice in dragoceni bluetooth nakit.

Novero med drugim sodeluje tudi z zelo znanimi brandi, kot so npr. Nokia, Audi, Bentley, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, VW. Del noverovega asortimana kot so naprimer slušalke »The first one, Lexington in TheTalkyOne«, pa se prodajajo v prodajalnah z Apple proizvodi.

 

The TrulyOneThe TrustyOneThe TalkyOne
The TrulyOne The TrustyOne Tha TalkyOne

Novero TheTrulyOne je vgradni bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe z barvnim LED zaslonom. Priložen ima upravljalnik, ki nam omogoča upravljanje z vsemi funkcijami sistema ter se lahko zaradi svojih moderno oblikovanih linij dobro poda vsaki notranjosti vozila.

več...

Novero TheTrustyOne je vgradni bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje, brez LED zaslona. Zaradi svojega diskretnega in moderno oblikovanega upravljalnika, se dobro poda vsaki notranjosti vozila, ter nam omogoča upravljanje vseh funkcij sistema.

več...

Novero TheTalkyOne je univerzalni prenosni bluetooth s stereo zvočnikom, namenjen uporabi na različnih mestih in za različne priložnosti.

več...

.
KONTAKTIRAJTE NAS

Altrade d.o.o.
Tabor 24a
5294 Dornberk
Slovenia

t: 386 (0)51 883 882
m: 041 548 520
f: 386 (0)5 99 57 669
e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Novosti

MARINE RADIO BLUETOOTH/MP3/WMA/USB

UNIVERZALNE OBVOLANSKE KOMANDE


NOV CLARIONOV AUTORADIO FZ102 ZA POSEBNA VOZILA